Kesän menoihin erä Alpine ja Egger korvatulppia 50 %:n alennuksella

,

Laadukkaissa kuusimallisissa korvatulpissa on ääntä vaimentavat filtterit eri käyttötarkoituksiin. Pehmeä materiaali takaa erinomaisen käyttömukavuuden. 

Vielä saatavilla:

  • MotoSafe Race tulpat motoristeille.  Äänenvaimennus 20 dB.  Niissä on pehmeät suodattimet, joten miellyttävä käyttää kypärän alla. Tarjoushinta 10 €.
  • WorkSafe tulpat meluisaan työhön.  Äänenvaimennus 23 dB. Suojaavat työkalujen ja koneiden aiheuttamilta haitallisilta melutasoilta, mutta mahdollistavat keskustelun ja hälytysäänien kuulumisen. Tarjoushinta 8 €.
  • FlyFit tulpat lentomatkustamiseen.  Äänenvaimennus 17 dB. Korvatulpat säätelevät tärykalvoihin kohdistuvaa epämiellyttävää painetta. Suodattimet tasaavat paineen vaihtelua korvissa ja mahdollistavat rennon lennon ja mukavan alun lomallesi tai työmatkallesi. Tarjoushinta 8 €.
  • Pluggies Kids yleistulpat pieniin korviin. Äänenvaimennus 25 dB. Monitoimikorvatulpat. Äänenvaimennuksen lisäksi korvatulpat säätelevät korvaan kohdistuvaa painetta lentomatkan aikana sekä estävät veden pääsyn korvakäytävään uinnin ja suihkun aikana. Tarjoushinta 8 €.
  • SleepSoft unitulpat. Äänenvaimennus 25 dB. Vähentävät ympäristön ääniä, auttavat nukahtamaan helpommin ja antavat paremmat yöunet. Kuulet edelleen esimerkiksi ovikellon ja herätyskellon äänet. Suodattimet on valmistettu pehmeästä materiaalista, joten tulppia on mukava käyttää. Tarjoushinta 8 €.
  • SwimSafe tulpat estävät veden pääsyn korvaan ja ennaltaehkäisevät mahdollisilta epäpuhtauksien aiheuttamilta korvatulehduksilta. Erityiset akustiset suodattimet varmistavat, että kuulet edelleen äänet ja keskustelut ympärilläsi. Suodattimien erittäin pieni aukko vähentää tukkoisuuden tunnetta. SwimSafe soveltuu matalassa vedessä sukeltamiseen, enintään metri. Tarjoushinta 8 €.
  • Egger ER-20 maxi musiikkitulpat. Äänenvaimennus 18 dB. Vaimentaa tasaisesti, jolloin musiikkinautinto ei vääristy. Tarjoushinta 13,50 €.